Ofte stilte spørsmål om pole dance

Er du nysgjerrig på pole fitness, men har mange spørsmål rundt denne formen for dans og trening? Her er alt du trenger å vite!

 • Bør man være trent for å begynne med pole?
  Nei. Mange kommer til studioet uten noen form for treningserfaring. Du trenger ikke være sterk eller veltrent på noen måte – dette er trening som passer for alle, uansett erfaring og kroppsfasong.
 • Er pole dance kun trening for de unge og spreke?
  Nei, pole er god trening for godt voksne også. Det tar bare litt lenger tid å bli like fleksibel som de yngre danserne. Noen har begynt med pole dance så sent som i 70-årene med stor suksess. Det anbefales å høre med legen dersom du er usikker på om dette er trening for deg og du er litt oppi årene.
 • Kan man drive med pole dance som mann?
  Ja! Menn er hjertelig velkomne i studioet, og det er vanvittig motiverende trening. I tillegg vil en normalt trent mann få til avanserte triks på kort tid.
 • Er instruktørene utdannede på noe vis?
  Ja, våre instruktører har sertifiseringer for å undervise pole dance og pole fitness i tillegg til dans som zumba, salsa og bachata. Sertifiseringene innebærer alt rundt pole dance, deriblant stretching, riktige teknikker og tilrettelegging for elever.
 • Må man danse i små antrekk?
  Neida, shorts og singlet fungerer fint! Vi er avhengig av friksjonen fra bar hud på stangen for å sitte godt, så noe hud er essensielt for pole dance. De fleste elever vil merke at etter hvert som nivået øker, har de mer behov for bedre grep, og ofte velger de å trene i en liten shorts og sports-BH.

  Tren i det du er komfortabel i, men du får mest ut av timene med en kort shorts og en singlet du kan brette opp ved behov.