Timeplan

Vi tilbyr varierte timer gjennom hele uken for alle nivåer. Se ukens timeplan og meld deg på under:

Nivåer

Beginner 1

Disse timene passer til deg som akkurat har gjennomført introkurset, har hatt et opphold fra pole-trening eller vil trene grunnleggende teknikk, triks og enkle koreografier.

Beginner 2

Timer for deg som har danset en stund og er trygg og komfortabel med triksene fra beginner 1 – klatring, sit, knee hook og alle grunnleggende elementer fra beginner 1. Spør instruktør når du er klar for Beginner 2.

Intermediate

Timer for deg som har danset en stund og er trygg og komfortabel opp ned. Instruktøren bestemmer når du er klar for å komme opp på intermediate-nivå.

Spinning

Spinning timen fokuserer seg på å mestre teknikker på en roterende stang (spinning pole). Timen er strukturert slik at deltakerne jobber med ulike triks og kombinasjoner på spinning pole mens de utforsker og tilpasser seg fart, flyt og utholdenhet. Dette gir en mulighet for deltakere på begynner 2-nivået og videre, samt de som har tilstrekkelig erfaring fra begynner 1 og har fått tillatelse fra instruktøren til å delta på denne timen

Timer for alle nivåer:

(Dersom ikke annet er nevnt)

Exotic

En mer sensuell dansetime hvor du lærer å danse i høye hæler. Vi lærer oss ulike kombinasjoner og koreografier som forsterker kjernemuskulaturen, balanse, rytmen og kroppsholdning.

Stretching

Stretching passer alle og krever ingen forkunnskap eller fleksibilitet. Det er en rolig time hvor vi veksler mellom statiske og dynamiske øvelser for å forbedre mobiliteten og fleksibiliteten på en forsvarlig måte. 

Contemporary

Pole Contemporary tilpasses alle ferdighetsnivåer. Koreografien endres hver fjerde uke, og hver måned begynner med en ny koreografi. Timen fokuserer spesifikt på «flow» og flytende overganger, med det formål å lære og forbedre ferdighetene i floorwork og ulike overganger for å oppnå en jevn flyt i lengre koreografier.

NB! En ny koreografi starter hver måned, den første onsdagen i måneden, og pågår i 4 uker. Hvis du vurderer å delta, anbefales det å begynne samtidig med en ny koreografi.

Egentrening

Time uten instruktør. Her bør man være begynner eller høyere.